dutch agri food week

Nieuws

Dutch Agri Food Week

Gepubliceerd op
24 september 2018

Binnenkort gaat ie weer van start, de Dutch Agri Food Week. Van 5-16 oktober 2018 is dit hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen alle partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de rest van Nederland. Ook het groene onderwijs is weer ruimschoots vertegenwoordigd.

Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie en een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. Er wordt getoond dat de sector niet alleen de meest productieve maar ook een innovatieve is n Nederland. En hoe er wordt samengewerkt aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst.

Dit jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument.

Meer informatie over de verschillende activiteiten vind je op de website.

(Bron foto: Dutch Agri Food Week)