bron: Dibevo

Nieuws

Dutch Pet Awards ook voor aanstormend paraveterinair talent

Gepubliceerd op
1 mei 2019

De Dutch Pet Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. Dit jaar is er ook een rubriek ‘Aanstormend Talent’ voor dier-gerelateerde leerlingen en studenten. Vanaf 1 mei is de inschrijving geopend.

Bron: Dibevo

Het vak en de rol van paraveterinairen ontwikkelt in een snel tempo en wordt steeds belangrijker. Om dit boeiende vak onder de aandacht te brengen wordt al een aantal jaren de verkiezing van Paraveterinair van het Jaar georganiseerd. Vanaf dit jaar wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards, een perfecte gelegenheid om dé Paraveterinair van het Jaar een mooi podium te geven en aan de sector te presenteren.

Acht categorieën

De prijs wordt uitgereikt in acht categorieën. Er is een award voor beste Dierenspeciaalzaak en beste Dierenartspraktijk. Naast deze twee awards zijn er ook in de volgende categorieën een award te winnen: Not for Profit, Aanstormend Talent (dier-gerelateerde leerlingen/studenten), Product en Keten. Nieuw dit jaar zijn de Webshop Award en Paraveterinair van het jaar.

Deskundige jury

Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt begin oktober drie nominaties per categorie bekend. Tijdens de gala-avond worden de winnaars bekend gemaakt.

De jury bestaat uit Gertwim de Haas (Aeres Barneveld), Drs. Paul Burger (Retaildeskundige), Benita Beekhof (Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren), Drs. Atjo Westerhuis (EduPet), Hugo de Groot (Collectief Praktiserende Dierenartsen), Dr. Maria Groot (Wageningen University & Research), Peter Haspels (Ondernemer), René van den Bos (Digiredo), Tom van Wijk (dierenarts), Ingeborg de Wolf (Wageningen UR), Manon de Kort (HAS Hogeschool) en Pascal Fuchs (Organisatiebureau Vitaux).

Aanmelden

Kandidaten kunnen zich kosteloos aanmelden via de website. In enkele categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier. Meer informatie over de beoordelingscriteria en inschrijven is te vinden op www.dutchpetawards.nl.(Bron foto: Dibevo)