Let's work

Nieuws

Let’s Work wordt platform voor werken in de tuinbouw

Gepubliceerd op
15 mei 2018

Starters en young professionals op de arbeidsmarkt interesseren voor de dynamische tuinbouwsector, dat is het doel van Let’s Work.
Hortivalley en World Horti Center bundelen krachten en tonen op hun website interessante vacatures en stageplaatsen binnen de glastuinbouw. Let’s Work is opgezet om innovatiekracht, carrièrekansen, studiemogelijkheden en de veelzijdigheid van de nationale tuinbouw te tonen.

Daarnaast worden er verhalen gedeeld van jonge tuinbouwwerknemers, rechtstreeks vanuit het kloppende hart van de sector. Tuinbouworganisaties krijgen een welverdiend platform met dito bereik om te laten zien hoe dynamisch de sector is.

De redactie van HortiValley gaat verder onder de naam Career Team en is het aanspreekpunt voor vacatures en stageplaatsen.

Het team werkt vanuit het World Horti Center, waar bedrijvigheid en innovatiekracht dichter bijeenkomen dan ooit. Naast het delen van de beste tuinbouwvacatures, stages en traineeships zetten we ons in om te laten zien hoe het is om als jongere te werken in de tuinbouwbranche.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan

(Bron: World Horti Center)