Nieuws

Rijke opbrengst actielijnen

Gepubliceerd op
23 januari 2019

Naast het formele en feestelijke deel van de Groenpact Manifestatie was er in Groenekan op 16 januari ook tijd voor verdieping. De deelnemers konden kiezen uit diverse inhoudelijke en interactieve workshops. Hierbij aandacht voor de opbrengsten van Groenpact tot nu toe: bijna alle pilots uit de actielijnen kwamen aan bod. De komende nieuwsbrieven komen deze resultaten nog uitgebreider aan bod.

De resultaten vanuit de actielijnen Groenpact zijn terug te vinden op de website van Groenpact. Bij elke actielijn horen een aantal pilots, de resultaten kunt u terugvinden op de website.

Arbeidsmarkt en Leven Lang Leren

Met name de projectpagina’s van de zes pilots onder de actielijnen Arbeidsmarkt en Leven Lang Leren zijn geheel vernieuwd en aangevuld met rapporten en presentaties, video, infographics en nog veel meer:

  1. Groene Hotspot
  2. Circulaire Kas
  3. Publiek Private Samenwerking
  4. Gebiedscoöperatie
  5. Model Platform
  6. WUR

Internationalisering

informatie over de actielijn internationalisering is terug te vinden op de site van Borderless Network. In de volgende nieuwsbrieven kunt u meer lezen over internationale projectactiviteiten. Meer weten? Neem dan contact op met Vera Musch.

(Bron foto: Pixabay)