Nieuws

Terugblik op de partnerraad bijeenkomst

Gepubliceerd op
10 november 2016

Op dinsdag 8 november vond opnieuw een bijeenkomst plaats van de partnerraad van het KCNL, na de succesvol verlopen kick-off meeting op 14 juni j.l. De middagbijeenkomst werd gehouden op Huize Scherpenzeel, domicilie van Gebiedcoöperatie O-gen, te Scherpenzeel. Er was een goede opkomst, want bijna alle aangesloten partijen waren vertegenwoordigd.

Na de ontvangst door Gerard van Santen, directeur van O-gen, werd de bijeenkomst geopend door dagvoorzitter Frida Hengeveld, voorzitter CvB van AOC Groene Welle.

We hadden een mooi divers programma waarin Evelyne van Dongen, programmamanager KCNL, een update gaf over de recente ontwikkelingen en resultaten van de afgelopen periode. Hieruit bleek duidelijk dat het KCNL een vliegende start heeft gemaakt.  

Met vier korte presentaties over de projecten, door sprekers vanuit het werkveld, werd een mooie diversiteit aan casuïstiek ingebracht, aan de hand waarvan de aanwezigen met elkaar in discussie gingen en gedachten werden uitgewisseld. We zijn met elkaar op constructieve wijze in gesprek gegaan en dit heeft mooie ideeën opgeleverd voor de verdere doorontwikkeling van het KCNL.  

We kijken tevreden terug op een goede opkomst, interessante verhalen uit het veld en nieuwe aandachtspunten voor de komende tijd. Al met al, een geslaagde bijeenkomst van de partnerraad.

(Foto: Evelyne van Dongen)