Nieuws

Webinar Wendbaar Vakmanschap: werken aan het nu en later

Gepubliceerd op
12 november 2020

Qop zet als aanjager de economie van Noordoost-Fryslân in een hogere versnelling. Wij koppelen, ondersteunen en zijn samenwerkingspartner van ondernemers, onderwijs en overheid. Vanuit het programma Wendbaar Vakmanschap ondersteunen we bedrijven bij het worden van een lerende organisatie. Daarmee kunnen zij beter inspelen op veranderingen en worden het (nog) productievere en effectievere organisaties.

Op donderdag 26 november organiseren we van 10.00 tot 11.00 uur hierover een webinar.
 
In Friesland zijn er verschillende voorbeelden van bedrijven die vanuit innovaties en verbeteringen het leren en ontwikkelen van hun medewerkers stimuleren. Zowel de werknemers als de bedrijven worden hier beter van. In dit webinar vertellen Arry Verhage (Projectleider Wendbaar vakmanschap bij MBO Life Sciences) en Marco Mazereeuw (Lector en practor Leven lang ontwikkelen bij NHL Stenden en Friesland College) over deze voorbeelden en de achtergronden ervan. Vervolgens geven ze aan hoe ze bedrijven in Noordoost-Fryslân kunnen ondersteunen.
 
Kortom: wil je als bedrijf jezelf en je mensen ontwikkelen en verbeteren? Meld je dan aan voor dit webinar.

Interesse? 
Wil je deelnemen aan dit webinar? Meld je dan nu aan via communicatie@qop.nl. Van te voren ontvang je de link naar het webinar.