
Duurzaamheid
Een van de maatschappelijke thema's die belangrijk voor de toekomst van de Food is duurzaamheid. Hoe verduurzamen we onze productie en consumptie? Op deze pagina vind je kennis over duurzaamheid die relevant is voor de sector Food & Feed.
Recente video's
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan
Uitgelicht
- Toine Timmermans - Dat onverkochte saucijzenbroodje kan echt weer terug de voedselketen in Podcast
- Nederland als koploper in kringlooplandbouw Rapport
- Sleutelen aan het machinepark Artikel
- Nederlandse chocolade verkrijgbaar van hier tot Tokio Webpagina
- Turbobonen en zijderups-eiwit Artikel
- Trends en ontwikkelingen: De circulaire economie Webpagina
Recent toegevoegd
-
Challenge: minder voedsel in de kliko
-
Toine Timmermans (Biomassa en Voedsel) - Dat onverkochte saucijzenbroodje kan echt weer terug de voedselketen in
-
Webinar Wageningen Food Safety Research: Reststromen voor productie van insecteneiwitten
-
Want weggooien is zonde : Masterstudent start bedrijf met cacaovruchtvlees
-
Eet Popeye straks eendenkroos?
Bron foto: Shutterstock