Projectidee?

Bedankt voor uw interesse om een project aan te melden bij het Centre of Expertise Agrodier. Wij staan voor u klaar en helpen u graag op weg om uw project tot een succes te maken. Hieronder wat praktische informatie over de aanmeldingsprocedure

Een voorstel voor een project wordt via één van de regiomakelaars van de verschillende hogescholen ingediend. Na ontvangst wordt uw aanvraag beoordeeld en ontvangt u zo spoedig mogelijk antwoord. Er is een doorlopende goedkeuring van projectvoorstellen.

Voor de financiering geldt dat er voor elke euro die u zelf bijdraagt (cash of ‘in kind), er een euro vanuit het Centre of Expertise tegenover staat.

Wij vragen u rekening te houden met de vier thema’s die onder het CoE vallen (Professionele vaardigheden en ondernemerschap; Diergezondheid, dierenwelzijn en fokkerij (dierkennis), Bodem, lucht, water en gewas; Markt en samenleving), het is nodig dat uw project onder één van deze thema’s valt.

Wij horen graag van u! Voor vragen kunt u contact opnemen met onze regiomakelaars, zie voor hun contactgegevens het kopje ‘contact’ in de linkerkolom van deze website. Het projectaanmeldingsformulier vindt u in de rechterkolom.